torstai 14. elokuuta 2014

Hei! Tämä on 50 LUKIJAN JUHLAPOSTAUS

Kuten kaikki tietävät, koulu on alkanut. Se on niin typerä paikka ja ihmiset menevät vain koska heidät pakotetaan. Joka tapauksessa kiitos ihanat sateenkaariperhoset <333 50 lukijaa on mahtava määrä :)
Nyt on vuorossa juhlapostaus teidän kunniaksenne! En olisi ikinä uskonut ylittäväni 50 lukijaa joka on siis puolet sadasta OMG. Teidän kommenttejanne on ollut ilo lukea ja toivottavasti saan lukea jatkossakin. Postaus sisältää kaksi erillistä kuvasarjaa... toinen Alisonista ja toinen pikkaisen muuttuneesta Marinasta.


Alison oli eräänä päivänä surullinen... se oli jäänyt yksin.
klo 9.00


klo 10.00


klo 11.00

Alison: Minua ei huomata... olen kuin ilmaa, koskahan pääsen sisään?

klo 12.00
Alison: huoh..Ja mitä sillä välin tapahtui... Marinan mollis tilaus saapui ja paikallaan oli pieni projekti, joka kesti odotettua kauemmin, mutta oli sen arvoista :) / huom, edellisen tarinan aikajana on hieman liioiteltu :D


obbari ja chipsit :3

ja ripset ;)Mielipiteeni obbarista: kivempi kuin pullipin oma keho, mutta nukke ei sen jälkeen tunnu enää niin paljoa pullipilta. Nivelet taipuvat ihanasti ja inhosin aina pullip kehon narinaa ja näkyviä ruuveja, joka ei ole obbarin ongelmia. Ainoa huono puoli on se, että malliltaan vartalo on ei niin nukkemainen, koska nivelet ovat hassun näköisiä, mutta ei se niin paljoa häiritse :)

3 kommenttia:

 1. Kiva juhlis ^^. Marina on varsinkin superhyber ihana! chipsit sopivat tyttöselle hyvin!!!:3

  kuunuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 2. Marina on aivan 100% täydellinen! Nuo vihreät silmät <3

  VastaaPoista
 3. Hihi, ihunia kuvia, Marina on ihana vihreillä silmillä ♥

  VastaaPoista