perjantai 9. toukokuuta 2014

KT part1 The girl with a beautiful cape

Before rain~ Hei, Kuvatarina alkaa! 
Toivottavasti pidätte tästä ja haluaisin, että jokainen tämän lukija antaisi palautetta tarinasta. Kommenttinne ovat parasta luettavaa! :3 Oli ilo työstää tätä ja aion jatkaa mahdollisimman pian. Olette ihania kaikki 25 lukijaa kiitos! Viimeisen kuvan ehdin ottaa juuri minuutti ennen sadetta 


Marina: Myrsky on tulossa. Uutisissa käskettiin menemään sisälle ja sulkemaan kaikki ovet ja ikkunat. Tästä voi tulla rumaa jälkeä. Pitää kiirehtiä kotiin! Onneksi täälläpäin on taikapuusta valmistetut talot, jotka kestävät kaiken :)


Minusta tuntuu etten voi silti lähteä vielä. Täällä on jokin outo tuoksu, joka tulee metsän toiselta puolen. Siitä on pakko ottaa selvää.


Mitä hiisiä tuolla on? Jotakin yliluonnollista, ihan kuin tuolla hahmolla ei olisi nenää, eikä suuta... 'pelottaa' Tuleeko tuoksu tuosta purkista, joka on jätetty kannon päälle?


Mihin kummaan se omituinen hahmo katosi? Tuollahan on enää vain jokin tyttö.


Ei kukaan voinut olla kuulematta uutisia..? 
Anteeksi, neiti! Ulkona ei saisi olla enää. Myrsky on tulossa...


?: Haluaisitko kertoa kuka olet, kun tungettelet tänne.
Marina: Olen Marina Brittany Charlotte de Valbelle ja sinun kannattaisi lähteä kotiisi nyt heti.


Minä olen Alison, eikä minulla ole enää mitään paikkaa johon voisin mennä. Edellinen liekkimyrsky tuhosi kotini ja kaikki katosivat. Tulen kaukaa.


Olin menossa viemään isoäidille purkkia, jonka äiti antoi... Isoäidin talo oli tyhjä. Hän ei ollut siellä. Odotin viikon, eikä mitään kuulunut. Palasin kotiin ja kauhukseni talomme oli palanut maahan. 'Itkee'


 
Marina: Mitä purkki sisältää? 
Alison: Se on perhesalaisuus, eikä reseptiä saa kertoa yhdellekään ulkopuoliselle. Nyt sillä ei kyllä varmaankaan olisi enää merkitystä.


Ole kiltti ja vie minut taivaaseen. Yksin ei ole mitään syytä olla täällä.


Marina: Kyllä. Vien sinut pois täältä. 


Tulethan kanssani. Meillä on kymmenen minuuttia aikaa juosta.
Rakkaudella: Lin, Marina & Alison