lauantai 17. lokakuuta 2015

KT part 2: Bloody Secret

Kuvatarina jatkuu... ensimmäinen osa oli lyhyt aloitus, mutta toivottavasti nyt pääsette juonesta hiukan enemmän kiinni, kun tämä on edennyt ja toinen osa on myös huimasti pidempi kuin ensimmäinen. Alla aloituskuva Marinasta, jonka Alison kantoi kotiportaille ensimmäisessä osassa. Kommentit ovat tervetulleita tarinapostauksiinkin 


jatkuu

Alison: Hän näyttää olevansa kunnossa eilisestä. Ehdin jo pelätä pahinta.

Mutta hetkonen, kuka on tuo tyttö? Vampyyriko?


Alison: Hänellähän on.. MINUN VIITTANI! ja hän on menossa ihmistä kohti!





Marina: Tämä pikku poni meni hiekalle leikkimään..

Joku kävelee nurmella.

Hän tulee lähemmäs.





LOPETA heti! Tiedät varsin hyvin, ettemme ole juoneet ihmisverta vuosisatoihin...


...Charlotte!?

Mitä sinä lurjus teet täällä??!! Käskin sinun häipyä silmistäni.

Charlotte: Tervehdys Alison. Tyylisi on kyllä todella mauton. Nämä vaatteet ovat riepuja. Varmasti ainakin tuhat vuotta vanhat. Mutta ei niistä sen enempää.

 Sinua kiinnostaa tuon ihmisen kohtalo. Saavuin tänne jo eilen illalla ja huomasin kiintymyksesi tähän ihmiseen. Yövyin ullakollanne Alison neiti, enkä voinut vastustaa kiusausta, kun näin ihmisen puistossa. Hän tuoksui liian hyvältä~~

Mutta mitä aiot tehdä hänelle nyt, kun hän tietää, että olen vampyyri?
Alison: En tiedä. Viedään hänet vampyyriluolaan.

Marina: *pyörtyneenä*


...


*virkoaa*

Marina: Olenko taivaassa? vai.. Muutuinko vampyyriksi?

Sinähän olet se tyttö, joka pelasti minut tulipalosta?

Alison: Aivan oikein. Minä olen Alison ja itse asiassa olen pelastanut sinut jo kahdesti. Muistatko yhtään, mitä puistossa tapahtui?

Marina: Minun nimeni on Marina. Se tyttö... vampyyri tuli lähelleni ja lumosi minut jähmettymään paikalleni katseellaan. En voinut liikkua. Hän aikoi purra minua ja minulta lähti taju.

Alison: Marina, hän ei ehtinyt purra sinua. Pelastin sinut Charlottelta. Hän on melko harmiton vampyyrien keskuudessa, mutta voi koitua kuolemaksi ihmisille. Anteeksi tapahtuneesta. Vampyyrit eivät nykypäivänä juo ihmisen, vaan eläimen verta, mutta vastasyntyneet eivät osaa hillitä itseään joten joskus... sattuu pieniä välikohtauksia.

Marina: Mutta kuinka estit vampyyria puremasta minua? Sinähän...


...olet vampyyri

Alison: Niin olen. Ja koska sinä tiedät meistä, saat vannoa pitäväsi vampyyrien salaisuuden. Charlotte, voit tulla piilostasi!



 Alison, Marina, Charlotte